Product filters Product filters

Bestekhouders voor speciale bestekken

De ideale manier van bestek opbergen

Wanneer het heft van een bestekdeel niet in een standaard houder past omdat dit de dik is of u heeft een bestek met keramieke heften dan zijn er verschillende type bestekhouders leverbaar voor deze afwijkende bestekken.

Bij de bestekhouders in deze rubriek hebben wij zo veel mogelijk aangegeven voor welke bestekken zij geschikt zijn. Is het voor u niet duidelijk, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Een besteklade inrichten met deze bestekhouders gaat eenvoudig. Snijdt zelfklevend vilt op maat en plak het in een lade. Leg de bestekhouders met bestek in de lade om de meest geschikte indeling te maken. LET OP: het beste legt u de houders tegen de glijrichting in, dit voorkomt het eventueel glijden van het bestek uit de houders. Verwijder daarna het papier van de kleeflaag onder de bestekhouders en druk ze vast op de gewenste plaats. Dat is alles. Als alle bestekhouders geplaats zijn plaatst u de bestekdelen en beschermt u ze met de afdekdoek. Zo blijft uw bestek in optimale conditie voor het volgende gebruik. (Bij staalbestek is de afdekdoek niet noodzakelijk.)

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen en kiezen van de juiste bestekhouders dan kunt u met ons offerteformulier eenvoudig een overzicht door ons laten samenstellen.

Alle bestekhouders zijn leverbaar in zeven kleuren.

Door het instellen van de filters aan de linkerzijde van het scherm vindt u eenvoudig de juiste bestekhouder.

Speciale bestekhouderseries zijn er onder andere voor de navolgende bestekken.